dissabte, 6 de juliol del 2013

Practicar el somriure

Practicar el somriure

Si volem practicar l'assertivitat, que les nostres relacions millorin i que el nostre dia a dia sigui més fàcil... podem posar en pràctica el somriure. Veurem canvis importants en els/les altres i en nosaltres mateixos/es.

On podem practicar el somriure?
Per exemple si anem a un restaurant i els cambrers, cambreres no són gaire simpàtics podem provar amb el somriure. Segurament ells/elles canviaran i nosaltres haurem après a fer-nos la vida més fàcil. En lloc d'estar amb un run-run de "vaja servei", haurem passat a l'acció per poder dir "passant a l'acció puc fer que la meva vida sigui més i més agradable".

Als restaurants, al bar, al forn, pel carrer, al metro, a l'autobús...Qualsevol lloc i qualsevol situació és l'adequada per practicar el somriure.

Remember que existeix el món psisomàtic i també el somàtic-psíquic. És a dir, amb un canvi corporal també pot canviar el nostre estat mental i emocional. Aquí el somriure ens pot ajudar molt a canviar el nostre estat mental/emocional.

Cal provar-ho i veure què passa. No és una teoria, cal experimentar i que cadascú/una comprovi per si mateix/a si hi ha canvis...

S'apropa OPEN MIND, OPEN BODY. Proper dissabte dia 13. Practicarem també el somriure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La seva opinió ens interessa!