dimecres, 3 de juliol del 2013

L'emoció, a vegades, és falta d'informació.

L'emoció, a vegades, és falta d'informació.

A vegades, sentim una gran ira perquè algú ens havia de trucar i no ho ha fet. Al cap d'un temps sabem que un impediment important va fer que no ens truqués. L'emoció de l'ira disminueix completament.

A vegades, sentim tristesa i enfadament perquè ens hem refredat, al cap d'un temps veiem que ens va anar bé el descans i ara ho veiem tot d'una manera més tranquil·la.

A vegades, tenim por d'alguna situació del futur i al final veiem que era una simple por. Si m'hagués informat millor i no hagués deixat que la meva ment generés fantasies catastròfiques, la por hagués baixat ràpidament.

Davant la situació actual  hi ha força por, hi ha gent que pensa "acabaré passant gana" és real o és una fabulació?. Si rebo més informació o en faig un bon ús: tinc uns petits estalvis, puc anar a viure a casa els pares, puc anar a viure a casa d'amics, el moment econòmic es recuperarà... segurament la por baixarà molt i molt. A més sempre que ens generem possibilitats d'acció, la por perd pes.

Crec que és un bon exercici per a cadascú/una, fer l'exercici de sentir una emoció i veure si buscant més informació o fer-ne'n  un bon ús de la que tinc, puja o baixa aquesta emoció. A vegades bucejar a la realitat obre possibilitats i ens ajuda molt i molt a la tranquil·litat.

Vaja that's my opinion.

Si en vols saber més, OPEN MIND, OPEND BODY.
Remember dia 13 de juliol. Fes-te la vida més fàcil, abans d'anar de vacances.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La seva opinió ens interessa!